Hjem

Skal dit barn i skovbørnehave?

Et skud grøn energi – bare 20 minutter gør en forskel.
Tænk hvad en hel dag kan gøre!

Naturen gør børn mere kreative
Naturen gør børn mere kreative

Børn i skovbørnehaver er bedre til at finde på lege, de er mere opmærksomme, og de er bedre til at bruge kroppen.

Her lærer børn at være en god ven

I skovbørnehaven lærer man at være en god ven og at være en del af et større fællesskab

kører hver dag på eventyr i naturen, i vores skønne bus Rumle
Et nyt eventyr hver dag

Vi kører hver dag på eventyr i naturen, i vores skønne bus Rumle

Et nyt eventyr hver dag!

Velkommen til Danmarks bedste skovbørnehave. Vi holder til på Dam Enge 1 – 3660 Stenløse og kører hver dag på eventyr i naturen, i vores skønne bus Rumle. I Skovbørnehaven er vi ude størstedelen af dagen – alle dage, sommer og vinter, uanset vejret. Destinationerne bliver tilrettelagt ud fra pædagogiske overvejelser af hvilke aktiviteter vi har planlagt at lave med børnene, samt vejret.

Der er plads til 30 børn mellem 3-6 år i skovbørnehaven og vi tilstræber at have en lige fordeling af drenge og piger gennem alle årgange. Her er plads til både de stille og de vilde. Vi har 5 voksne ansat, 2 pædagoger, 2 medhjælpere og en leder (der også er uddannet pædagog).

Vi tror på at en god normering, en god fordeling af uddannet og uuddannet personale, samt en god erfaringsfordeling, er en af grundstenene i et godt børnehaveliv for børnene.

I skovbørnehaven får man lov til at bruge både sin krop og sit hoved, samt lærer at være en god ven og at være en del af et større fællesskab. I skovbørnehaven lærer man at opleve suset ved at gøre noget vildt og bliver bevidst om naturen og alle de sjove og udfordrende ting man kan gøre derude i det grønne.

Stenløse Private Skovbørnehave

Det siger forældrene

Laurits kommer hver dag hjem med røde, sunde kinder, og fortæller begejstret om dagens eventyr.
Hver eneste dag er børnehaven på eventyr med bussen, og børnene kommer hjem, hvor de er trætte på den gode måde efter en meget aktiv dag. Det er en fantastisk børnehave med en meget dygtig personalegruppe, der supplerer hinanden godt.
Jeg gik selv i Stenløse Private Skovbørnehave tilbage i 1980’erne. De år betyder stadig utrolig meget for mig. Selvom det er mange år siden, så kan jeg mærke, at den ånd, der var dengang, stadig giver børnene helt unikke oplevelser i hverdagen.

Mie Dalskov Pihl, Mor til Laurits

Det er et rigtigt børneliv. Udfordrende og trygt. De samme voksne hver dag, aldrig sygdom og aldrig vikarer blandt de voksne. En hverdag hvor nye eventyr og genkendelige elementer hver dag sikrer en ny dag under åben himmel i trygge rammer. Fantastiske voksne der er nærværende og ser det enkelte barn.
Min søn ligner verdens gladeste jægersoldat hver dag han kommer hjem – smurt ind i mudder, sne, sand og med røde kinder. Tasken fyldt med pinde, alverdens tingfinder guld og med en masse fortællinger om dagens eventyr.
Det fåes ikke bedre!!

Anne Bredsgaard

På eventyr i naturen hver dag, masser af frisk luft, kreative og nærværende voksne – simpelthen fantastisk!

Hanne Vaaben, mor til Toke

Hvis man vil give sit barn de bedste oplevelser, den bedste normering og et nyt eventyr hver dag, med søde nærværende voksne, så skal du vælge denne fantastiske skov børnehave : )

Louise Lindegaard Mynderup

Efter vores besøg i skoven, sammen med børn og pædagoger var vi ikke i tvivl, vores datter skulle gå i skovbørnehaven.
Vi har en pige der stortrives i de rammer, som det dygtige personale formår at skabe – hver dag. Hun har fået mere selvtillid, og kommer hjem med så mange succesoplevelser, fordi hun bliver mødt lige der hvor hun er. Eneste minus er; at hun efterhånden ved mere om dyr og planter, end hendes forældre.

Gitte – mor til Silje

Bedre motorik, en mere modig dreng, helt fantastisk naturoplevelser og en skøn tilgang til udendørslivet – det er nogen af de gaver Alvin har fået ved at gå i Stenløse Private Skovbørnehave.
Derudover er det nogen skønne børn og når jeg som forældre er med i skoven engang i mellem så oplever jeg en gruppe med meget få konflikter, hvilket også skyldes en engageret og stabil personalegruppe som supplerer hinanden godt.

Christina Møller, Mor til Alvin

En fantastisk skovbørnehave med en spændende, varieret hverdag, hvor selvhjulpenhed, respekt og venskab er i højsædet. Meget dedikeret personale og en enestående normering, der giver masser af voksenkontakt. Vores søn har elsket årene her.

Linda Due Hansen, mor til Lucas

En dejlig hverdag for børn som får mange udfordringer og oplevelser, de bliver meget selvhjulpen til mange ting og lære selv at en pind kan være legetøj, jeg er selv glad at se min søn trives godt i børnehaven og ikke i en institution sammen med 90 andre børn

Klaus Haslund

Skriv dit barn op allerede nu

Vi er en populær børnehave, men også en lille størrelse med plads til kun 30 børn. Så derfor skal du oprette dig på venteliste. Jo før du opretter dig, jo større er chancen for at få plads til dit barn.

Besøg os på Facebook

Følg os på Facebook så du kan få et indblik i hverdagen i skovbørnehaven

Skovbørnehavens A-Z

Læs Skovbørnehavens A-Z for at få svar på dine spørgsmål